Carnaval


Carnaval in Oeteldonk: ons favoriete feestje in het jaar!
Al vele jaren op rij zijn de dames van Dionysis te vinden in de Oeteldonkse cafeetjes en kroegen.
Wist je dat Gremio Unio elk jaar zijn eigen Prins/Prinses met Raad van Elf heeft?
Deze P + Raad vertegenwoordigt GU tijdens carnaval. De volgende dames vertegenwoordigden Dionysis als Prinses tijdens Carnaval in Oeteldonk de afgelopen jaren!


Raad 2020: Oeteldonk binnenstebuiten!

Dit jaar tijdens carnaval geen Dio Prinses. Maar dit mocht de pret niet drukken, zowel Dyalisa als Marleen hebben Dionysis goed vertegenwoordigt in de raad van 2020. Samen met de Raad hebben zij oeteldonk dan ook weer op zijn kop gezet. Wederom een carnaval om nooit te vergeten!

                                                                        


Raad 2019: Oeteldonk Leeft!

Een speciaal jaar voor Dionysis tijdens carnaval. De allereerste Dio Prinses mocht dit GU dit jaar vertegenwoordigen in Oeteldonk! Wat zijn we trots op Prinses Isis! Samen met Romy, Patty, Anniek, Nienke en natuurlijk de rest van de Raad van Elf heeft ze de hele stad op zijn kop gezet. Een carnaval om nooit te vergeten!

      


Raad 2018: Oeteldonk van keinds af aon!

Dit jaar tijdens carnaval mocht onze Isis Dionysis vertegenwoordigen in de raad. Samen met de Raad en prins Joris heeft zij Oeteldonk laten zien hoe een Dio chick een grandioos feestje bouwt. Een carnaval om nooit te vergeten!Raad 2017: Oeteldonk, daor zit meziek in!

In het jaar van 2017, mochten voor het eerst twee meiden Dionysis vertegenwoordigen in de raad; Eva en Danielle. Dit was niet voor niks want deze twee weten wel hoe je een biertje moet drinken en een goed feest viert. Om helemaal in het thema te blijven weten zij daarnaast ook wel hoe je moet dansen op die carnavalsmuziek.Raad 2016: Oeteldonk, dè's écht Bosch!

2016, het eerste jaar dat Dionysis carnaval mocht vieren als erkend Damesdispuut van k.s.v. Gremio Unio. In dit jaar mocht onze lieve Christel deel uit maken van de raad en hiermee Den Bosch op zijn kop zetten. Samen met de raad en prins Robin heeft Christel Oeteldonk een nieuw kleurtje gegeven.