Activiteiten


Op deze pagina vind je een aantal van onze georganiseerde activiteiten, voor meer leuke foto's en activiteiten check vooral ook onze Instagram pagina!


Dionysis ontbijt op bed service

Ondanks de corona periode vinden wij dames het ontzettend leuk activiteiten te organiseren. We kunnen elkaar en de leden van de vereniging dan misschien niet in de sociëteit ontmoeten, maar daar bedenken wij graag een oplossing voor. Geheel coronaproof brachten wij namelijk ontbijtjes op bed de ochtend nadat onze tapavond; Dio blijft slapen eigenlijk had moeten plaatsvinden.
Roze Rosé Race

In het voorjaar van 2019 nodigden we heel GU uit voor hetgene dat wij het liefste doen wanneer de zon schijnt: rosé drinken en spelletjes doen bij de IJzeren Vrouw. Hier hadden de leden van GU wel oren naar. De echte klassiekers, zoals 'tompouce vangen', 'ballon 'knallen'', 'rosé estafette' en 'roze koek happen' kwamen aan bod. Het was een gezellige avond!

            De Dionysis Roze Rozenactie

Het leven is te kort om jouw geliefde niet te vertellen wat je voelt voor hem/haar. Ook dit jaar speelden de dames weer voor Cupido! Er zijn weer heel wat roze rozen
met (anonieme) boodschappen bezorgd op de HAS en in de soos!
Moeder-dochterdag

Terwijl het buiten koud en nat was, verkeerden wij in het warmste gezelschap dat je je kunt bedenken: onze lieve mama's. Op 10 november 2018 reisden onze moeders af naar Den Bosch voor een gezellige dagje. We zijn begonnen met een High Tea bij Côte, gecombineerd met een glaasje bubbels! Hierna hebben we genoten van een workshop bloemschikken, gegeven door onze eigen Patty en Romy! Als afsluiter van de dag hebben we gedineerd bij restaurant Silva's. Een heerlijke dag met het liefste gezelschap. Bedankt mama's voor jullie komst!

    

                                 Dionysis Date Diner

Op donderdag 24 mei 2018 heeft het eerste Dionysis Date Diner plaats gevonden. Een avond vol drank eten en gezelligheid: een heerlijk drie gangen diner met uiteraard de bijbehorende hoeveelheid drank! Hierna is de gezelligheid voortgezet in de soos! We hebben prachtig matchende outfits voorbij zien komen! Wat ons betreft waren Céline en Jorn de winnaars. Zij stalen de show in hun gewisselde dispuutoutfits!

        Vader-dochterdag

Op de zonnige zaterdag van 14 oktober 2017 vierden wij niet alleen onze tweede verjaardag! Onze lieve papa's waren deze dag te gast in ons mooie Den Bosch. We hebben ons vermaakt met kleiduifschieten, een rondleiding door Den Bosch, een heerlijk diner en tot slot een bierproeverij. Bedankt, lieve papa's voor jullie komst!

                                                                                            Broers- en zussendag

Op een gezellige zaterdag in juni hebben wij de eerste Dionysis familiedag georganiseerd! Na een sportieve activiteit hebben we heerlijk gegeten in het Pumke. Uiteraard was er ook nog tijd voor een drankje en een dansje in de Jij&Ik. Bedankt voor jullie komst, lieve broers en zussen!

                                                                                      De Dionysis Cantus

Wat was het een feest! Het bier vloeide rijkelijk uit de tap en zal het gezang was door heel 's-Hertogenbosch te horen! Wij kunnen niet wachten tot de volgende cantus!

                                                                                Vriendinnendag

Hoewel het misschien klinkt als iets voor de gemiddelde lezer van de Tina was deze avond beslist niet voor de twaalfjarigen onder ons! Uit alle hoeken van het land zijn onze lieve vriendinnen naar Den Bosch gekomen voor een gezellige dag en avond! Overdag een gezamelijke activiteit, vervolgens een heerlijk diner in het mooie Metalliclan en als afsluiter dansjes in de Jij&Ik en andere kroegen in het mooie 's-Hertogenbosch! Lieve vriendinnen, bedankt dat jullie er waren!